Pannenkoek met gebakken kaneelappeltjes en karamel zeezoutstroop

Bereidingstijd: 15 min

Ingrediënten voor 1 persoon:

  •  zakje PS Food & Lifestyle pannenkoek
  • 1 el PS Food & Lifestyle karamel-zeezout stroop
  • ½ appel in schijfjes
  • 1 el roomboter
  • Kaneel

 

Tip: vanaf fase 2B lekker met wat geroosterde pecannoten

Bereidingswijze:

Doe 100 ml koud water in de shaker en meng met de inhoud van het zakje PS Food & Lifestyle pannenkoek. Schud goed. Verhit de helft van de boter in een pan en bak drie kleine pannenkoekjes of een grote pannenkoek van het beslag. Doe de pannenkoekjes op een bord en dek af met folie zodat deze lekker warm blijven. Bestrooi de schijfjes appel met kaneel. Verhit de rest van de boter in de pan en bak de appelschijfjes circa 2 minuten aan beide zijden. Verdeel ze over de pannenkoekjes en maak af met de karamel zeezoutstroop.

Voedingswaarde

Energie/Kcal

274 Kcal

Vet

13,6 g

Koolhydraten

15,4 g

Eiwitten

20,3 g

  

Nieuwsgierig geworden?

MAAK HIER EEN AFSPRAAK!