Cheesecake framboos

Bereidingstijd: 130 min

Ingrediënten voor 1 persoon:

  • 2 zakjes PowerSlim boter vanille biscuitjes
  • 1 el gesmolten roomboter
  • 250 g magere kwark
  • 1 zakje PowerSlim dessert framboos cheesecake
  • 8 tl Powerslim aardbeienjam

extra:

  • kleine springvorm (12cm)
  • keukenmachine

 

Tip: zonder de verse frambozen ook geschikt voor Fase 1

Bereidingswijze:

Bekleed de bodem van een kleine springvorm met bakpapier. Maal de biscuitjes fijn in de keukenmachine. Meng met de gesmolten boter en verdeel het mengsel over de bodem. Goed aandrukken met de bolle kant van een lepel. Roer de inhoud van het zakje PowerSlim framboos cheesecake dessert door de kwark met een lepel. Week ondertussen het gelatineblaadje 5 minuten in een bodempje koud water. Warm het water, met het blaadje erin, op in een pannetje totdat deze volledig is opgelost. Even laten afkoelen en dan door het mengsel roeren. Stort het mengsel in de springvorm en laat het geheel 2 uur opstijven in de koelkast. Besmeer de taart voor het serveren met de jam.

Voedingswaarde

Energie/Kcal

131Kcal

Vet

4,9 g

Koolhydraten

7,5 g

Eiwitten

14,2 g

  

Nieuwsgierig geworden?

MAAK HIER EEN AFSPRAAK!