Roerbakschotel met varkensfilet

Bereidingstijd: 20 min

Ingrediënten voor 1 persoon:

  • 150 g fijne sperzieboontjes, in stukjes van 4 cm, kort voorgekookt
  • 150 g champignons in stukjes
  • 100 g varkensfilet of blanke schnitzel in blokjes
  • 50 g hamblokjes
  • ½ ui, in stukjes
  • 1 el Kikkoman sojasaus
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl sambal Oelek
  • zout
  • peper

Bereidingswijze:

Meng het vlees met de olie, sojasaus, sambal en een beetje peper en zout. Laat het minimaal 15 min. marineren. Bak het vlees ca. 3 min. en voeg de ui en champignonstukjes toe. Laat nog ca. 3 minuten bakken en voeg de boontjes toe. Roerbak het geheel tot de boontjes gaar zijn en warm op het laatst de hamblokjes nog even mee.

Voedingswaarde

Energie/Kcal

399 Kcal

Vet

18,2 g

Koolhydraten

13,1 g

Eiwitten

40,5 g

  

Nieuwsgierig geworden?

MAAK HIER EEN AFSPRAAK!