Powerslim Starterspakket

Kosten

Ik kan me voorstellen dat je ongeveer wilt weten wat je investering is om eindelijk dat slanke lichaam te bereiken. Dit is voor iedereen anders. Het hangt bijvoorbeeld af van het aantal kilo’s dat je kwijt wilt, het aantal producten dat je per dag nodig hebt en welke producten je kiest.

Een PowerSlim maaltijd kost gemiddeld € 2,60. Afhankelijk van je persoonlijke programma en de fase die je volgt gebruik je zo’n 3 tot 6 producten per dag. In de volgende fasen bouw je het aantal PowerSlim producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, ik begeleid je nog een jaar zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in die fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen. Je start met een starterspakket met een variatie aan producten voor 8 tot 10 dagen.

Starterspakket 2020

Starterspakket

Om een goede indruk te krijgen van het assortiment en te ontdekken welke producten jij lekker vindt, begin je met het starterspakket met daarin:

  • 45 verschillende maaltijden
  • Acido Slim (mineralen supplement)
  • Shaker
  • Informatiemapje met daarin o.a. een weekmenu gebaseerd op de producten uit het starterspakket
  • Bovendien ontvang je gratis het PowerSlim kookboek ‘voeding en gewicht in evenwicht’ met 14 handige weekmenu’s en 91 heerlijke recepten t.w.v. €14,95.

Dit pakket is voor 7 dagen en kost €159,00.

Na het starterspakket

Na het startpakket kun je zelf je weekmenu samenstellen en kiezen voor de producten die jij lekker vindt en bij jou passen Heb je 5 producten per dag nodig ben je € 13,00 per dag en gemiddeld € 95,- per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. Vanaf fase 1B ga je minderen met producten, waardoor de kosten geleidelijk minder worden.

Je betaalt tijdens het programma uitsluitend voor de producten. De coaching tijdens het PowerSlim programma is geheel INBEGREPEN!* De coaching bestaat uit wekelijkse consulten van ongeveer 20-30 minuten. Wil je meer informatie, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een GRATIS advies en kennismakingsgesprek t.w.v. € 49,-

Wil jij ook weten wat PowerSlim voor jou kan betekenen en wat jouw persoonlijke kostenplaatje is?

GRATIS ADVIESGESPREK