Kosten

Ik kan me voorstellen dat je ongeveer wilt weten wat je investering is om eindelijk dat slanke lichaam te bereiken. Dit is voor iedereen anders. Het hangt bijvoorbeeld af van het aantal kilo’s dat je kwijt wilt, het aantal producten dat je per dag nodig hebt en welke producten je kiest. Een PS Food & Lifestyle maaltijd kost gemiddeld € 2,70. Afhankelijk van je persoonlijke programma en de fase die je volgt gebruik je zo’n 3 tot 6 producten per dag.

In de volgende fasen bouw je het aantal PS Food & Lifestyle producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, ik begeleid je nog een jaar zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in die fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen. Je start met een starterspakket met een variatie aan producten voor 7 dagen.

Starterspakket

Starterspakket Het startpakket bevat 7 dagdoosjes gevuld met een grote variatie van PS. food & lifestyle producten. Tevens bevat het startpakket supplementen voor 30 dagen (multivitaminen en mineralen), het PS. food & lifestyle kookboek en de PS. food & lifestyle shaker. Het PS. food & lifestyle startpakket kost € 159. Door de variatie in het pakket krijg je een goed beeld van de verschillende producten en kun je kijken wat je lekker vindt.

Dit pakket is voor 7 dagen en kost €159,00.

Na het starterspakket

Na het startpakket kun je zelf je weekmenu samenstellen en kiezen voor de producten die jij lekker vindt en bij jou passen. Heb je 5 producten per dag nodig ben je € 13,00 per dag en tussen de € 85,- en € 100,- per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. Vanaf fase 2 ga je minderen met producten, waardoor de kosten geleidelijk minder worden. De coaching tijdens het PS. food & lifestyle afslanktraject is gratis*. De coaching bestaat uit een intake van ongeveer 1 uur en wekelijkse consulten van ongeveer 20-30 minuten.

Op gewicht blijven na PS Food & Lifestyle

Na het behalen van jouw ideale gewicht laten wij je niet los. Je mag een jaar na het bereiken van jouw streefgewicht maandelijks gratis op consult komen.

Wil jij weten hoe een traject met PS. food & lifestyle er voor jou persoonlijk uit zal zien? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek t.w.v. € 79,- middels onderstaand formulier.

Wil jij ook weten wat PS voor jou kan betekenen en wat jouw persoolijke kostenplaatje is?