Over mij

Mijn naam is Jolanda van Gils – Persoons, ik ben 35 jaar, getrouwd en moeder van twee lieve kinderen. Ik hou van eten, wandelen, fietsen en reizen. Uit ervaring weet ik wat het is om je niet helemaal lekker te voelen in je eigen lijf en niet tevreden te zijn met je spiegelbeeld. In de loop der jaren en na elke zwangerschap waren er namelijk wat kilootjes blijven zitten en elke keer deed ik weer een nieuwe poging om deze blijvend kwijt te raken.

Mijn strijd tegen de kilo’s

Om af te vallen heb ik zo’n beetje alles geprobeerd: ging hardlopen met Evy, werkte liters shakes naar binnen en ging regelmatig in hongerstaking. Niets werkte langdurig voor mij. Ik realiseerde me namelijk niet dat ik elke keer een dieet volgde met het gevreesde jojo-effect als gevolg. Tot ik startte met het PS Food & Lifestyle programma en viel ruim 10 kilo af.

Mijn ervaring

Ik was niet alleen onder de indruk van hoe goed dit programma werkt, maar ook van de smaak en groot assortiment van de producten. Daarnaast wordt iedereen die het PS Food & Lifestyle programma volgt begeleid door een gecertificeerde voedingscoach.

Dit resulteerde niet alleen in het door mij gewenste gewichtsverlies, maar het lukte me ook om dit gewicht te behouden. Niet alleen mijn lichaam veranderde, maar ik kreeg ook meer energie en mijn zelfvertrouwen groeide. Ik geniet nu weer volop van winkelen!

Ik zie PS Food & Lifestyle als een investering in mezelf en heeft mijn leven enorm veranderd. En natuurlijk blijven etentjes, feestjes en andere dagelijkse verleidingen een uitdaging, maar de PS Food & Lifestyle methode en mijn coach hebben mij geleerd hoe hiermee om te gaan en voor het eerst in mijn leven kan ik mijn gewicht behouden.

Gecertificeerd PS Food & Lifestyle coach

Dit alles heeft mij doen besluiten om ook anderen te gaan begeleiden naar een gezond(er) gewicht en een leven vol energie en zelfvertrouwen, om anderen weer te laten stralen. Als gecertificeerd PS Food & Lifestyle coach wil ik mensen graag kennis laten maken met de succesformule van PS Food & Lifestyle, mijn persoonlijke ervaringen delen en motiveren tot verandering. Want gelukkiger, fitter en een stralende ‘ik’ zijn gun ik iedereen! Samen gaan we aan de slag om er voor te zorgen dat je weer lekker in je vel zit en je gewichtsverlies te behouden. Samen staan we sterk!

Ik heb de stap gezet naar een gezonder en leuker leven.