Wat is PS Food & Lifestyle

‘Slim, fit & shine’ werkt met het PS Food & Lifestyle afslankprogramma. Dit is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat er op gericht is om je streefgewicht te behalen en behouden. Het is een eenvoudig te volgen, effectief en wetenschappelijk onderbouwd voedingsprogramma dat een snel en langdurig resultaat geeft zonder hongergevoel en jojo-effect.

Producten

De producten van PS Food & Lifestyle bevatten weinig koolhydraten en veel eiwitten. Dit zorgt ervoor dat je lichaam snel vet gaat verbranden en dat je spiermasse behouden blijft. Met het behouden van je spiermassa krijg je een mooier silhouet en blijft je stofwisseling op peil. Dit is ook belangrijk op lange termijn om op gewicht te blijven.

Fases

Het programma kent drie fases, opgedeeld in zes stappen. In elke fase werk je toe naar een bepaald doel (afvallen, streefgewicht bereiken, stabiliseren).

Ik ga je hierover uitgebreid informeren tijdens het intakegesprek en de wekelijkse weegmomenten.

Gezond genieten

Je hebt circa zes eetmomenten per dag en om de 2,5 uur. Per dag eet je drie hoofdmaaltijden en twee tot drie tussendoortjes. Je leert dus vanaf dag één regelmatig te eten.

Tijdens die momenten vervang je gangbare voedingsmiddelen door PS Food & Lifestyle producten. Maar ook eet je diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten. Je werkt toe naar een gezonde levensstijl waarbij genieten mag. Met PS Food & Lifestyle ga je dus niet minder eten, maar anders eten!

Het PS Food & Lifestyle assortiment bestaat uit meer dan 120 koolhydraatarme producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor, dus volop variatie! Direct in de 1ste fase al wordt het programma aangevuld met groenten en vlees of vis.

De voordelen van PS Food & Lifestyle op een rij

  • Je eet koolhydraatarm en zeer eiwitrijk. Hiermee verlies je vet en géén spiermassa.
  • Je hebt géén honger, omdat je 6 eetmomenten hebt en je suikerspiegel hierdoor stabiel blijt.
  • Je hebt direct resultaat; met PS Food & Lifestyle kun je 0,5 tot 1,5 kilo per week afvallen.
  • PS Food & Lifestyle is goed in te passen in het dagelijks leven, óók met een gezin.
  • Met het PS Food & Lifestyle kookboek en de recepten op de site kun je genieten van gevarieerd en lekker eten.
  • Met keus uit ruim 120 producten zit er altijd iets lekker bij en alle maaltijden zijn eenvoudig te bereiden.
  • Je energielevel gaat omhoog, je huid gaat weer stralen en je slaapt beter.
  • Je krijgt gratis intensieve individuele begeleiding van mij als coach (en ervaringsdeskundige)
  • Geen jojo-effect! Na het behalen van je streefgewicht sta je nog een jaar onder begeleiding.
  • Voor fase 3 is er nu het Kookboek ‘Makkelijk, gezond en koolhydraatarm genieten’. Met 70 koolhydraatarme recepten, plus tips en adviezen waarmee we op gewicht blijven een stukje makkelijker maken.

Verbaasd? Vele gingen je voor.