BEREIDINGSTIJD: 50 MIN
INGREDIËNTEN VOOR 4 PERSOON:
- 1 verpakking PS Food & Lifestyle lasagne
- 2 pakken tomatenblokjes
- 2 tenen knoflook, gesnipperd
- 2 uien, gesnipperd
- 150 g broccoli, in kleine roosjes en steeltjes
- 1 groene paprika, in blokjes
- 1 courgette, in plakjes
- 200 g mager rundergehakt
- 1 pakje (schouder)ham, in plakjes
- 1 bol mozzarella light, in plakjes
- 3 el Italiaanse kruiden
- 3 el olijfolie
- zout
- peper
extra:
- ovenschaal
BEREIDINGSWIJZE:
Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Verhit de olie in een grote koekenpan. Bak hierin alle groenten met de knoflook 5 minuten. Meng de gezeefde tomaten door de groentemix. Voeg peper, zout en Italiaanse kruiden toe. Bak het gehakt rul in een droge koekenpan. Voeg het groente-tomatenmengsel toe en breng op smaak met peper en zout. Bedek de bodem van een grote ovenschaal met een laagje saus. Leg er vervolgens een paar plakjes ham overheen, gevolgd door een aantal lasagnebladen. Herhaal deze cyclus. Eindig met een laagje saus en verdeel hierover de mozzarellaplakken. Plaats circa 35 minuten in de oven.
VOEDINGSWAARDE
Energie/Kcal | 382 Kcal |
Vet | 22,0 g |
Koolhydraten | 17,2 g |
Eiwitten | 28,9 g |