BEREIDINGSTIJD: 30 MIN
INGREDIËNTEN VOOR 1 PERSOON:
- 1 portie (50 g) PS Food & Lifestyle Balance spaghetti
- 50 g mager rundergehakt
- 150 g tomaten in kwarten
- ½ paprika in blokjes
- ½ ui, gesnipperd
- 1 el parmezaanse kaas, geraspt
- 1 teen knoflook, geperst
- 1 el Italiaanse kruiden
- verse basilicum
- peper
- zout
Tip: Ook lekker met vegetarisch gehakt in plaats van mager rundergehakt
BEREIDINGSWIJZE:
Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit een koekenpan zonder olie en bak hierin het gehakt rul. Fruit de knoflook en ui aan. Voeg de paprika toe en bak mee. Pureer 100 gram tomaten met de staafmixer tot een saus. Breng op smaak met de Italiaanse kruiden, peper en zout en voeg toe aan het gehaktmengsel. Meng de overige tomaat door het mengsel en verwarm kort. Serveer met verse basilicum en de geraspte kaas.
VOEDINGSWAARDE
Energie/Kcal | 322 Kcal |
Vet | 9,5 g |
Koolhydraten | 25,0 g |
Eiwitten | 31,6 g |