BEREIDINGSTIJD: 20 MIN

INGREDI√čNTEN VOOR 1 PERSOON:

  • 150 g fijne sperzieboontjes, in stukjes van 4 cm, kort voorgekookt
  • 150 g champignons in stukjes
  • 100 g varkensfilet of blanke schnitzel in blokjes
  • 50 g hamblokjes
  • ¬Ĺ ui, in stukjes
  • 1 el Kikkoman sojasaus
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl sambal Oelek
  • zout
  • peper

BEREIDINGSWIJZE:

Meng het vlees met de olie, sojasaus, sambal en een beetje peper en zout. Laat het minimaal 15 min. marineren. Bak het vlees ca. 3 min. en voeg de ui en champignonstukjes toe. Laat nog ca. 3 minuten bakken en voeg de boontjes toe. Roerbak het geheel tot de boontjes gaar zijn en warm op het laatst de hamblokjes nog even mee.

VOEDINGSWAARDE

Energie/Kcal399 Kcal
Vet18,2 g
Koolhydraten13,1 g
Eiwitten40,5 g